ESPAIS

LACTANTS (P0)

L’aula de “En Patufet” és l’aula de lactants on els infants a partir dels 4 mesos a un any gaudeixen del seu propi espai adaptat a les seves necessitats i amb un racó habilitat per poder preparar els menjars, com també disposen del seu dormitori.

L’aula de “Els tres porquets” disposa del seu lavabo/canviador i un petit espai per poder preparar els aliments.


CAMINANTS (P1)

Les aules dels caminants estan distribuïdes en dos grups on els infants a partir d’un any fins als dos hi formen part. Els grups aules estan distribuïts habitualment per petits i grans, “El Tabalet” i “La bruixa coloraina” respectivament. Cada aula disposa del seu propi lavabo/canviador.


MATERNALS (P2)

Les aules dels maternals on els infants a partir dels dos anys fins als tres estan distribuïdes entre”El cargol i l’herba de poniol” (petits) i “El pintor de petxines” (grans). Totes dues aules tenen els seus propis lavabos/canviadors comunicant a la vegada les dues aules.


PATIS DE L’ESCOLA

L’escola disposa de diferents espais exteriors, una zona d’entrada com espai natural, un pati gran on les aules de maternals tenen accés directa i un pati petit on les aules de lactants i caminants hi tenen l’accés directa. No obstant això, tot i que els diferents espais estan delimitats per balles, també tenen la possibilitat de comunicar-se obrint les diferents portes que els separen.