ESPAIS

EDUCACIÓ INFATIL 0-1

L’aula de “En Patufet” és el grup on els infants a partir dels 4 mesos a un any gaudeixen del seu propi espai adaptat a les seves necessitats i amb un racó habilitat per poder preparar els menjars, com també disposen del seu dormitori.

L’estança de “Els tres porquets” disposa del seu lavabo/canviador i un petit espai per poder preparar els aliments.


EDUCACIÓ INFANTIL 1-2

Les estances dels infants de 1-2 estan distribuïdes en dos grups on els infants a partir d’un any fins als dos hi formen part. Els grups d’infants estan distribuïts habitualment per petits i grans, “El Tabalet” i “La bruixa coloraina” respectivament. Cada espai disposa del seu propi lavabo/canviador.


EDUCACIÓ INFANTIL 2-3

Les estances dels grups de 2-3 on els infants a partir dels dos anys fins als tres estan distribuïdes entre”El cargol i l’herba de poniol” (petits) i “El pintor de petxines” (grans). Totes dues estances tenen els seus propis lavabos/canviadors comunicant a la vegada els dos espais.


PATIS DE L’ESCOLA

L’escola disposa de diferents espais exteriors, una zona d’entrada com espai natural, un pati gran on les estances d’educació infantil 2-3 tenen accés directa i un pati petit on les aules de educació infantil 0-1 i 1-2, hi tenen l’accés directa. No obstant això, tot i que els diferents espais estan delimitats per balles, també tenen la possibilitat de comunicar-se obrint les diferents portes que els separen.